Beste voetbal wedtips


12 december 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Weetjes en FeitenVoetbal is héél populaire sport in de wereld. In bijna elk land zijn er meerdere competities en daarbuiten heb je nog eens verschillende tornooien waar de beste voetbalploegen aan deelnemen. Dagelijks wedden heel wat mensen op die voetbalmatchen in de hoop geld te verdienen. Heel wat mensen zijn op zoek naar interessante wedtips om relatief zeker te zijn van hun weddenschap en zo toch wat extra geld te verdienen. Als eerste willen we graag meedelen dat dit gokken is! Niets is zeker en je kan op zich nooit alles voorspelen. Daarom is het belangrijk om slim te spelen. Hieronder geven we graag enkele tips waardoor jullie al een stap dichter staan bij het al dan niet behalen van winst.

Speel met bonussen

Heel wat online wedsites hebben verschillende promoties lopen om nieuwe spelers aan te trekken! Maar hier dan ook gebruik van. Zo kan je bij bepaalde sites profiteren van gratis speel tegoed. Zo moet je zelf geen storting doen om al te beginnen. Met dit geld kan je alles leren en fouten maken. Is het geld op? Dan heb je al een bepaalde kennis opgebouwd om verder te gaan. Maar wees verstandig!

Beschikbare bonussen:

Voetbal wedtips

Hieronder kan je enkele interessante en nuttige voetbal wedtips terugvinden waardoor je jouw verlieskansen voor een groot stuk naar beneden gaat halen!

Speel single of beperkte combinaties

Zoals we reeds eerder gezegd hebben, blijft het gokken. Je kan nooit alles voorspellen. Wil je jouw verlieskansen verminderen en je winstkansen verhogen? Speel dan zo veel mogelijk om single wedstrijden of beperkte combinaties. Bij combinaties is de kans groter dat er ergens iets verkeerd loopt waardoor je jouw inzet kwijt bent. Het nadeel hieraan is dat de odds (noteringen) een pak lager liggen en de totale winst ook.

Analyseer de wedstrijd

Wil je op een match gaan wedden? Ga dan zeker eens de vorige matchen van beide ploegen gaan bekijken alsook de vorige confrontaties, als deze er zijn. Hieruit kan je al heel wat opmaken wat je de grootst winkansen zal geven. Welke ploeg heeft op dit moment de beste reeks neergezet? Wat was de uitslag van de vorige confrontaties, …? Zijn er bepaalde belangrijke spelers die nu niet zullen meedoen, .. Er zijn tal van zaken die je kan bekijken en die een invloed hebben op welke weddenschap jij gaat gokken.

Kies voor specifieke weddenschappen

Heel wat mensen kiezen ervoor om de ploeg aan te duiden die de match gaat winnen. Dit is één mogelijkheid. Maar op de verschillende wedsites kan je ook dieper gaan en bepaalde weddenschappen plaatsen waarbij je nog zekerder bent van je winst. Zo kan je gaan inzetten hoeveel doelpunten er minimum gescoord gaan worden, of beide ploegen zullen scoren, … Op deze specifieke weddenschappen zullen de noteringen ook net iets hoger liggen waarbij je ook iets meer winst gaat maken.

Bepaal op voorhand je inzet

Wil je regelmatig gaan wedden? Bepaal dan op voorhand jouw strategie. Hoeveel ga je inzetten per weddenschap. Hou je dan ook aan deze strategie. Bij het afwijken ervan kan het je (veel) geld opleveren, maar ook heel wat geld gaan kosten. Bepaal je strategie en pas deze aan indien nodig!

Begin klein

Ben je een beginnende gokker? Begin dan klein! Plaats een weddenschap van 1 à 2 euro. En probeer te groeien. Zo ben je zeker dat je in het begin niet of weinig geld gaat verliezen. Eenmaal je een reserve hebt opgebouwd. Dan kan ook je inzet gaan verhogen. Hierdoor kan je ook weer extra gaan verdienen. Het is een groei proces!

Op zoek naar de beste goksites van België?

Comments