Bongo alternatief – leuke cadeau ideeën op een rij


10 april 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Belevenissen


bongo alternatief

Ben je de bekende Bongo bon een beetje beu? Wil je graag eens een ander cadeau geven? Goed nieuws! We hebben hieronder een overzicht gemaakt van enkele Bongo bon alternatieven. Op die manier zie je in één oogopslag welke leuke cadeaubonnen jij ook nog kunt geven.

Hoewel velen zeggen dat het einde van de gekende Bongo bon in zicht is, worden er toch nog steeds veel bonnen verkocht en gebruikt. Daarnaast worden er ook regelmatige nieuwe bonnen gelanceerd en is het sinds vorig jaar ook mogelijk om de digitale bon, ofwel de E-Bongo te gaan bestellen. Dit is dezelfde Bongobon, maar dan digitaal en onmiddellijk verstuurd. Het is dus zeker niet zo dat Bongo als merk minder populair aan het worden is, misschien wel in tegendeel.

Maar je bent op zoek naar een leuk alternatief voor een Bongo bon. Geen probleem. Bekijk onderstaande alternatieven en kies de cadeaubon die jij het leukst vindt.

AlternatiefAantal boxenAantal activiteitenRating
BONGO86+4000*****website
Cadeaubox39+1500*****website
Vivabox23Te bepalen*****
Wonderbox50+15.000*****
TUKADOO3Enorm aanbod aan partners*****website

Cadeaubox – leuke cadeau ideeën

Bij Cadeaubox kan je terecht voor heel wat gelijkaardige cadeau ideeën zoals bij Bongo. Maar de cadeaubon zit in een ander jasje en ziet er helemaal anders uit. Er zijn 39 cadeaubonnen waaruit jij kan kiezen. Elke cadeaubon omvat een bepaald thema en meerdere activiteiten. Prijs varieert tussen €24,90 en €179,90.

Vivabox – Geschenkdoos met originele geschenkideeën

Vivabox is een alternatief voor een Bongobon. Er zijn 24 geschenkdozen te verkrijgen met elk hun eigen activiteiten of belevenissen. De prijzen liggen tussen €22,90 en €179,90.

Wonderbox – Keuze a volonté

Wonderbox is misschien wel het nieuwste telgje in deze lijst. Deze internationale speler heeft onlangs zijn vizier gericht op ons Belgen landje. Maar je hebt nu al keuze uit meer dan 50 geschenkbonnen en meer dan 15.000 activiteiten. De prijs ligt tussen €24,90 en €249,90

Kies iets anders – Tukadoo

Heb je genoeg van al die belevenisbonnen? Wil je een uniek en persoonlijk cadeau geven? Dan is de Tukadoo cadeaubon misschien wel iets voor jou! Deze cadeaubon is beschikbaar in 3 formaten: digitaal, Tukadoosje en TukadooCard. Deze kan je personaliseren met tekst, foto en kleuren. Je bepaalt zelf de waarde en de gelukkige kan deze cadeaubon gebruiken bij elke aangesloten partner in België en daarbuiten.

Comments