Bongo in een nieuw jasje!


21 november 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Belevenissen,Cadeautips


bongobonVoor Bongo is er dit jaar een volledige make over geweest op alle vlakken. Want bij Bongo werd alles in het nieuw gestoken. Elk jaar opnieuw wordt een nieuw gamma aan Bongobonnen gelanceerd met nieuwe activiteiten. Maar dit jaar was het wel een zeer speciaal nieuw gamma. En daar stopt het ook niet bij.

Nieuw gamma in een nieuw jasje

Iedereen kent ze wel, de oude verpakking van een Bongobon. Zelfs wanneer ze ingepakt waren, kon je van op afstand zien wat het cadeautje inhield of wat er onder de kerstboom lag. Maar dit is nu, voorlopig toch, verleden tijd. Want het nieuwe assortiment Bongobonnen werd ook in een nieuw jasje gestoken.

nieuwe-bongos

HIerboven kan je enkele nieuwe verpakkingen zien van de nieuwe Bongobonnen. De hebben een andere afbeelding gekregen en zijn qua formaat een stuk groter geworden. Nu is het zeker al wat minder eenvoudig om te raden wat er in de verpakking zit die onder de kerstboom ligt. Er zullen dit jaar dus heel wat mensen verrast zijn met hun cadeautje.

Website in een nieuw jasje

Niet alleen de verpakkingen zijn verandert, ook de website heeft een volledige make-over gekregen. Nu is de nieuwe website van Bongo volledig responsive gemaakt waardoor je ook op tablet of smartphone eenvoudig een Bongobon kan bestellen. Goed gezien, want meer en meer mensen kopen en bestellen online via hun smartphone of tablet! De nieuwe website nog niet gezien? Ga dan snel een kijkje gaan nemen op www.bongo.be.

Nieuw concept: eBongo

Met de komt van de nieuwe website, werd ook een nieuw concept gelanceerd: eBongo. Een elektronische Bongobon. Het grote voordeel van zo’n eBongo is dat wanneer je deze bestelt, deze enkele minuten later ook in je mailbox zit. Met andere woorden, ben je nog op zoek naar een last minute cadeau? Dan kan een eBongo wel dé oplossing bieden voor jouw probleem!

Wil je zelf ook voor gelijk welke reden een Bongobon bestellen? Om te gebruiken als Kerstcadeau, verjaardagscadeau of om zelf te gebruiken? Zorg dan zeker dat je jouw Bongobon koopt met korting. We verzamelen alle kortingen van Bongo waaronder ook de Bongo promocode. Maak hier gebruik van en geniet van korting bij jouw bestelling.

Comments