Cyber Monday België 2016 – De online deals

Aangezien we op KortingButler steeds alle mogelijke kortingen proberen te verzamelen, dan hoort Cyber Monday hier dan zeker ook bij. Maar wat is Cyber Monday en waarom moet jij dan van profiteren?

Cyber Monday is de maandag vlak na Black Friday en is een begrip die overgewaaid is vanuit Amerika. Het verwijst naar de eerste maandag na Thanksgiving Day. Cyber Monday staat bekend als dé dag waarop je kan profiteren van hoge kortingen bij webshops. Zoals de naam het al zegt, Cyber Monday, kan je op die maandag online profiteren van enorme kortingen.

Wanneer valt Cyber Monday?

In 2016 valt Cyber Monday op maandag 28 november. Hoe wordt dit berekend? Thanksgiving Day valt elk jaar op de vierde donderdag van november. De dag erna is Black Friday en de maandag erop het bekende Cyber Monday.

Cyber Monday in België

Cyber Monday is een Amerikaans begrip dat ook al bekend is in Europa. In België kan je als consument ook profiteren van hoge kortingen. Heel veel verschllende webshops doen mee met deze nieuwe hype en geven hoge kortingen.

Aangezien Cyber Monday enkele weken voor de Kerstperiode valt, is het misschien wel hét moment om de kerstcadeautjes al te bestellen? Heb je tips nodig voor je kerstcadeautjes aan te kopen?

De Cyber Monday Deals

We zouden KortingButler niet zijn als we ook alle Cyber Monday deals die we vinden zouden verzamelen. Op één centrale plaats kan je alle deals terugvinden van Cyber Monday. Ontdek ze en profiteren van enorme kortinge.

Het is graag gedaan ;).