Dag van de klant 2014


27 september 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Weetjes en FeitenElk jaar organiseert UNIZO de Dag van de Klant. Op deze speciale dag worden de klanten speciaal in de bloemetjes gezet! Want zonder klanten zou de economie niet draaien en zonder klanten zouden winkels niet kunnen blijven bestaan. Net daarom organiseert UNIZO jaarlijks de Dag van de klant om de klanten te bedanken. En dat wordt veelal op een leuke manier gedaan. Vandaag 27 september 2014 is het zover.

Social media

Op Twitter verschijnen er dan ook leuke berichten en foto’s van klanten met een foto van het cadeautje dat ze ontvangen hebben.


Maar niet enkel in de fysieke winkels om de hoek worden de klanten bedankt! Ook heel wat webshops kiezen ervoor om hun klanten te verwennen met een klein extraatje toe te voegen bij hun aankoop. Wil je nog snel iets kopen? Dan is vandaag misschien wel hét moment om jouw bestelling te plaatsen.

Bedanking van de klant

De bedanking van de klant kan op verschillende manieren worden ingevuld. Zo kunnen klanten genieten van een gratis cadeautje of profiteren van extra korting op hun aankopen. Hoe de bedanking ingevuld wordt, kunnen de (web)shops zelf invullen.

Heb jij een leuke attentie ontvangen? Laat het ons zeker weten!

Comments