De leukste Valentijnscadeautjes


2 februari 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ CadeautipsValentijn staat weer voor de deur. Op 14 februari vieren heel wat verliefde koppeltjes hun verliefdheid. Het moment om jouw geliefde eens in de bloemetjes of watten te leggen. Maar de vraag, elk jaar opnieuw, hoe kan ik mijn geliefde op een originele manier verrassen? Eens lekker gaan eten? Een weekendje genieten? Geen gemakkelijke opdracht. Daarom proberen we wat tips te geven bij de keuze van een leuk Valentijnscadeau voor hem, voor haar en misschien wel voor samen. Altijd leuk om een cadeautje te geven waar je zelf ook van kan genieten.

Valentijnscadeau voor haar

Mannen gaan druk op zoek naar een leuk geschenk om zijn geliefde te verrassen. Eén van de manieren om haar te verrassen is wanneer ze kan genieten. Ideaal om haar een wellness cadeau te doen. Als uitbreiding hierop, kan je haar misschien ook een weekendje wellness cadeau doen. Zo kan je er zelf ook eens tussenuit.

Je hebt keuze uit 100 hotels om eens een weekendje te gaan genieten. Wat krijg je? Eén overnachting voor twee met ontbijt en toegang tot de wellness. Ideaal om deze Bongo als Valentijnscadeau te geven.

Speciaal voor Valentijn heb je bij Ici Paris XL keuze uit enkele leuke geschenkkoffertjes.  Ideaal als Valentijnscadeau om haar te verrassen met een lekker geurtje. Duik snel eens tussen haar parfums en welkeen dat aan vervanging toe is.

Het Valentijnscadeau moet niet altijd serieus zijn. Een ludiek cadeau of gewoon een handig cadeau is evengoed! Bij MegaGadgets ben je aan het juiste adres. Ontdek welke gadgets er bij haar passen. Bestel op tijd zodat je gadgets nog op tijd geleverd worden.

Waar je zeker niets verkeerd mee kunt doen, is met het geven van een bloemetje. Geen tijd om er om te gaan? Dankzij Euroflorist kan je online een bloemetje bestellen en op de juiste dag laten leveren. Speciaal voor Valentijn hebben ze een apart assortiment.

Iets waar je haar altijd een plezier mee doet, is om haar een persoonlijk cadeau te geven. En er is niets meer persoonlijker dan een gepersonaliseerd geschenk met een foto van jullie twee. Neem een leuke foto van jullie beiden en maak iets leuks zoals een smarthone cover of andere fotogeschenken die beschikbaar zijn bij Smartphoto.

Vrouwen gaan graag een shoppen en schoenen hebben ze nooit genoeg! Juist? Bij Spartoo is er nu een extra Valentijnspromotie. Wanneer je nu een cadeaubon koopt, dan geeft Spartoo 50% extra er gratis bij. Ideaal om haar zo extra te laten shopppen achter schoenen.

Valentijnscadeau voor hem

Ook mannen krijgen graag een geschenkje op Valentijn. Veelal zijn het de mannen die de vrouwen verwennen, maar het is altijd leuk om ook een geschenk te krijgen.

Is jouw geliefde één van het avontuurlijk type? Dan is dit geschenk misschien wel dé oplossing. Dankzij dit cadeau kan hij zich gaan uitleven op een echt avontuur tijdens het raften, surfen, zweefvliegen of tal van andere mogelijkheden. Deze Bongo bon is het ideale cadeau.

Als hij jou graag ziet, dan wil hij je altijd voor een stukje bij hem hebben! Wat is er dan nog leuker dan hem een deeltje van jezelf te geven in de vorm van een fotocadeau? Bij Yoursurprise heb je een enorme keuze aan mogelijkheden om producten te personaliseren.

Is hij fan van lekkere wijnen? Dan kan je hem zeker een wijnpakket cadeau doen! Bij Wijnoutlet ben je aan het juiste adres voor topwijnen tegen de laagste prijs. Verras hem met een kwalitatieve wijn en drink samen een glaasje op jullie liefde.

Dit zijn enkele tips om een leuk Valentijnscadeau te kunnen vinden. Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat het ons zeker weten en we vullen deze lijst aan met jouw ideeën!

 

Comments