Geniet van familiekorting bij CenterParcs, Sunparks en Landal


1 september 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bespaartips,Weetjes en FeitenIedereen vertrekt graag eens op vakantie, jammer dat het alleen altijd zo duur is. Gelukkig zijn er wel verschillende manieren om te besparen op jouw vakantie. Dankzij deze kortingen wordt jouw vakantie een stuk goedkoper waardoor je meer kan genieten en kan profiteren van een onvergetelijke vakantie. Maar wist je dat je bij veel vakantieparken kan profiteren van familiekorting. Het is dus voordeliger wanneer je met je familie op vakantie vertrekt! Gemakkelijk toch?! We geven je graag enkele tips hoe je van deze korting kan genieten bij het boeken van jouw vakantie.

Wat is familiekorting

Bij heel wat vakantieparken geniet je van familiekorting. Familiekorting is een korting die wordt gegeven bij jonge gezinnen wanneer er een kind meegaat die jonger is dan 13 jaar. Of wil je op vakantie met iemand die ouder is dan 55 jaar, dan kan je ook profiteren van deze mooie korting. Het is dus zeker de moeite om op vakantie te vertrekken met de kleinkinderen of met de grootouders. Want zo kan je veel geld besparen.

Kinderen, ouders en grootouders tevreden

Een vakantie moet vooral leuk zijn en je moet er leuke herinneringen aan overhouden. En wist je dat wanneer je op vakantie vertrekt met de oma en opa, dat dit voor extra plezier kan zorgen? Hieronder lees je waarom!

Ouders zijn blij!

Als ouders van één of meerdere kinderen vertrek je op vakantie om tot rust te komen. Maar wanneer je kinderen hebt, dan is het toch niet altijd zorgeloos op vakantie. Je moet met heel wat zaken rekening houden en pas wanneer de kinderen genieten en plezier hebben, dan kan je als ouder ook genieten van een vakantie. Ofwel moet je dan kiezen voor een vakantie zonder kinderen. Maar dat is voor veel ouders niet weggelegd. Dé oplossing is dan om te kiezen voor een vakantie met de grootouders, die dan op de kinderen kunnen letten. Zo geniet je als ouders ook van een welverdiende vakantie met rust en quality time voor jezelf! Doen!

Grootouders zijn blij!

Als grootouders zie je de kleinkinderen veel te weinig. Je zou graag wat exra tijd willen doorbrengen om zo meer te kunnen spelen met de kids. Dé oplossing, waardoor de ouders wat extra rust hebben, is om samen met de kinderen en kleinkinderen op vakantie te vertrekken. Zo geniet je van extra tijd met de kleinkinderen.

De kids zijn blij!

De kinderen gaan sowieso graag op vakantie. Vakantie staat gelijk aan spelen, ravotten en zich amuseren. Daarnaast gaan kinderen ook graag naar de grootouders. Een vakantie samen met de grootouders is daarom zeker aan te raden. Iedereen is blij en geniet van de vakantie.

Vakantie met korting!

Op vakantie vertrekken met de volledige familie is dus zeker een aanrader. Iedereen geniet van wat hij/zij nood aan heeft. Is het nu rust, tijd met de kleinkinderen of extra speelmomenten met de oma en opa! Profiteer daarom en boek jouw vakantie met de familiekorting. Maar wist je dat je ook nog op andere manieren kan besparen?

Boek je vakantie een ruime tijd op voorhand en je geniet van heel wat vroegboekkorting en vroegboek voordelen.

Maak gebruik van een kortingscode om jouw vakantie te boeken.

Boek je vakantie in het last minute seizoen en je profiteert van mooie kortingen. Het enige nadeel is dat je maar heel beperkte keuze meer hebt!

Er zijn dus tal van manieren om te besparen op jouw vakantie. Maak zeker gebruik van bovenstaande manieren om te boeken met korting. Vertrek op vakantie met familie om van de familiekorting te profiteren.

Heb je nog andere manieren om goedkoper te boeken? Laat het ons zeker weten!

Comments