Goedkope lenzen online bestellen


5 september 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bespaartips,Weetjes en FeitenVandaag de dag kan je op het internet heel wat geld besparen! Gelukkig hebben al heel wat shops de weg gevonden naar het internet en bieden ze daar hun producten ook aan. Zo kan je nu ook heel erg gemakkelijk online goedkope lenzen bestellen. Er zijn verschillende webshops waar jij terecht kan voor lenzen. Maar bij welke shops kan je nu de goedkoopste lenzen kopen? Hieronder geven we je graag enkele tips van hoe jij goedkope lenzen kan bestellen en hoe je zo veel geld kan besparen.

Vergelijken is de boodschap

Er zijn tal van shops te vinden op het internet waar je terecht kan om contactlenzen te kopen in alle kleuren en formaten. Bepaal eerst naar wat jij op zoek bent en ga dan gaan kijken bij welke shops jouw lenzen te vinden zijn. Heb je enkele shops gevonden, vergelijk dan de verschillende prijzen van die shops. Die kunnen al snel enkele euro’s verschillen. Op lange termijn kan dit zo veel geld extra kosten of juist veel geld besparen. Ookal koop je al jaren bij éénzelfde partner, het is altijd interessant om de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken om zo extra voordeel te behalen.

Vergeet de verzendkosten niet!

Voordat je een aankoop plaats, bekijk je best ook de verzendkosten. Die kunnen bij de verschillende shops ook verschillen wat een verschil de totale kost met zich meebrengt. Met andere woorden is het belangrijk om zowel de prijzen van de contactlenzen zelf alsook de verzendkosten te bekijken. Want zo kan je ook kijken voor goedkope lenzen kopen!

Kopen met korting

Een ander punt die invloed heeft zijn promoties en kortingscodes. Heel wat webshops maken gebruik van kortingscodes om klanten te overtuigen om te bestellen of om bestaande klanten te bedanken voor hun vertrouwen. Op zoek naar een kortingscode? Bij volgende shops helpen we je graag verder:

We verzamelen steeds de laatste promoties en kortingscodes zodat jij van de grootste korting kan profiteren!

Do’s en don’t met contact lenzen

Contactlenzen zijn speciaal gemaakt voor jouw ogen! Daarom is het belangrijk om goed en verstandig om te gaan met deze lenzen. Dit zowel voor het langdurig gebruik van je contactlenzen, alsook voor het beschermen van jouw ogen. Beschadiging aan de ogen kan ernstige gevolgen hebben naar jouw levenskwaliteit. Wees daarom altijd heel voorzichtig wanneer je jouw lenzen hanteert.

Do’s

  • Heb je last van pijn, roodheid of een branderig gevoel aan je ogen? Haal dan jouw contactlenzen uit en ga naar uw oogarts.
  • Volg het advies op van uw oogarts
  • Ga niet gaan slapen met uw contactlenzen (tenzij anders gezegd)
  • Lenzen beschadigd? Vervang zo voordat je de ogen beschadigd
  • Maak gebruik van speciale lenzenvloeistof
  • Vervang lenzen tijdig
  • Zorg voor een kleine voorraad zodat u nooit zonder zit!

Don’s

  • Gebruik geen kraantjeswater als vloeistof
  • Gebruik geen speeksel als vloeistof
  • Draag geen lenzen wanneer u oogmedicijnen of oogdruppels gebruikt

Eerste gebruik van contactlenzen

Heb je voor het eerst contactlenzen gekocht of draag je ze voor het eerst? Dan zal dit hoogstwaarschijnlijk vreemd aanvoelen. Geef uw ogen de tijd om gewend te worden aan de nieuwe lenzen. Hetzelfde geldt voor het in- en uitdoen van lenzen. In het begin gaat dit onhandig maar eenmaal je dit gewend bent, haal je de contactlenzen zonder moeite in en uit jouw ogen.

Geld besparen op contactlenzen is dus zeker mogelijk! Ga er verstandig mee om en vervang tijdig zodat je geen schade aan je ogen aanbrengt.

Comments