Goedkoper naar Netflix kijken – onze korting tips


26 januari 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ BespaartipsNetflix is in België aan populariteit aan het winnen. We hebben zelf de mogelijkheid gehad om Netflix eens uit te testen. Netflix biedt veel mogelijkheden, maar voor sommigen kan de prijs misschien wel nog te hoog zijn. Ben je op zoek naar een manier om te goedkoper naar Netflix te kijken. Of met andere woorden, om met meer korting een Netflix abonnement te hebben. Dat is zeker mogelijk! Hoe? Dat lees je in dit artikel.

Schrap overbodige abonnenemten

Wanneer Netflix in ons leven kwam, ging dit, voor de meesten, ten kosten van het gewoon tv kijken. Netflix bracht een oplossing voor het bekijken van populaire series, zonder reclame, zonder pauzes. Behalve als je dit zelf wou. Aangezien we nu minder tijd doorbrengen om naar de gewone televisie, zoals via de digicorder van Telenet, te kijken, dan is het aangeraden om je abonnement van digitale televisie eens te bekijken. Zijn er mogelijkheden om bepaalde abonnementen te schrappen? Op die manier kan er budget vrijkomen voor een Netflix account.

Deel Netflix met vrienden

Afhankelijk van het Netflix abonnement kan je via verschillende schermen, op hetzelfde moment, naar Netflix kijken. Dit zijn de verschillende Netflix abonnementen van dit moment:

 • Basic: 1 scherm
 • Standaard: 2 schermen
 • Premium: 4 schermen

Aangezien je tot 4 schermen schermen naar Netflix kunt kijken, op hetzelfde moment. Dan kan je tot een Netflix account delen met max 4 vrienden. Hierdoor kan je ook de kostprijs van het abonnement delen met max 4 personen.

 • Basic: 7,99 euro

  Dit blijft 7,99 euro

 • Standaard: 9,99 euro

  Per gebruiker: 4,99 euro

 • Premium: 11,99 euro

  Per gebruiker: 2,99 euro

Het is dus zeker mogelijk om (veel) te besparen op je maandelijks abonnement van Netflix. En dit zonder in te boeten op kwaliteit, beschikbare series en films. Geïnteresseerd om een Netflix account te delen? Vraag dan zeker rond bij je vrienden wie er ook Netflix wil of al heeft.

Korting op Netflix

Ben je ook op zoek naar een manier om met korting je Netflix account te bestellen? Maak gebruik van bovenstaande tips en geniet van de grootst mogelijke korting.

 

Comments