Goedkoper schoenen shoppen online!


30 oktober 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bespaartips,Weetjes en FeitenMeer en meer mensen, maar vooral vrouwen, vinden de weg naar de online schoenen winkels! En terecht! Online schoenen kopen was nog nooit zo eenvoudig en het brengt heel wat voordelen met zich mee! Dat vooral de vrouwen online schoenen komen, daar gaat niemand over gaan twijfelen. Al jaar en dag zijn vrouwen en en schoenen het perfecte koppel en dat zal waarschijnlijk nog lang zo blijven! Hieronder geven we graag enkele tips hoe jij de beste schoenen kan kopen via internet, maar ook hoe je het meeste geld kan besparen! Het is namelijk niet altijd evident om deze twee laatste te combineren.

Schoenen kopen met korting

Dankzij de komst van het internet is het eenvoudig geworden om online te shoppen. Meer en meer mensen krijgen ook vertrouwen in e-commerce en beginnen ook de voordelen te ontdekken. Hieronder enkele tips van hoe jij kan besparen!

  • Vergelijken is de boodschap: het blijft moeilijk om verschillende winkels met elkaar te gaan vergelijken. Je moet dan ook elke winkel gaan bezoeken, wat heel veel tijd met zich meebrengt. Dankzij de vele webshops ben je slechts enkele kliks verwijderd van de verschillende webshops die schoenen verkopen.
  • Bekijk zeker de verzendingskosten en retourkosten: online schoenen kopen blijft een beetje. Je wilt namelijk graag eens de schoenen voelen, testen en enkele meters mee lopen om te zien of ze al dan niet goed zitten. Hierbij kan je bij sommige webshops ook gebruik maken van gratis verzending en van gratis retour. Zo kan je verschillende maten bestellen zodat je zeker bent dat jouw maat erbij zit!
  • Koop op het juiste moment: dit is misschien wel het moeilijkste van allemaal. Wanneer is het juiste moment. Dankzij KortingButler kan je elke keer opnieuw bestellen met korting. Bekijk nu de promoties van jouw schoenenwinkel zoals Spartoo, Zalando, Sarenza, .. en bestel jouw favoriete schoenen met de grootste korting.
  • Koop niet overhaast! De beste manier om te besparen is met geen schoenen te kopen! Voor sommige mensen is schoenen kopen een opvlieging. Bepaal eerst welke schoenen je wil, en ga pas daarna gaan shoppen. Je kan op die manier veel geld besparen door enkel de schoenen te kopen die je nodig hebt. Bij overhaaste of impuslieve aankopen kan je nadien ook spijt hebben, omdat je die paar schoenen nu eigenlijk toch niet zo mooi vindt!
  • Ga niet altijd mee met de mode: Als je altijd de mode volgt, dan moet je jaarlijks de inhoud van je kleerkast vervangen. Ga niet altijd mee met de mode, maar koop enkel wat jij mooi vind! Het is niet belangrijk dat de buurvrouw jouw schoenen mooi vindt! Zolang jij ze maar graag ziet.

Verzorg je voeten

Je voeten moeten je de hele dag dragen! Daarom is het belangrijk om er goed voor te zorgen. Zowel mannen als vrouwen. Heb je een lange dag recht gestaan, dan is het goed om je voeten ‚s avonds eens te verwennen. Hieronder enkele tips om je voeten te verzorgen:

  • Leg icepacks op je voeten na een lange dag rechtstaan. Zo kunnen je voeten afkoelen
  • Masseer je voeten met een tennisbal
  • Koop schoenen die niet knellen
  • Loop niet langer dan 4u achter elkaar op hoge hakken
  • Probeer je tenen regelmatig te stretchen door het alfabet te schrijven met je tenen

Heb jij nog tips om goedkoper schoenen te kopen of om je voeten te verzorgen? Laat het ons zeker weten en we voegen jou tips bij onze lijst!

Comments