Last Minute kerstcadeau kopen!


23 december 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ CadeautipsDe kerstperiode staat voor de deur en dat wil zeggen dat er onder de kerstboom al heel wat pakjes zullen liggen. Maar ongetwijfeld zijn er nog heel wat mensen die nog moeten gaan kerstshoppen. Je hebt hier ook niet altijd veel tijd voor en daarom ben je op zoek naar een last minute kerstcadeau. Gelukkig zijn er nog enkele oplossingen waar je gebruik van kunt maken. Dankzij deze leuke last minute cadeaus, ben je zeker dat je nog een leuk cadeautje onder de kerstboom kunt leggen.

eBongo, ideaal last minute cadeau

Iedereen kent wel een Bongo of Bongobon. Dit zijn meer dan 50 belevenissen verpakt in een klein doosje. Dit leuke kerstcadeau zit, sedert dit jaar, in een nieuwe verpakking. Niemand zal dus raden wat jij hebt gekocht. Maar wanneer je een Bongo online bestelt, dan duurt het enkele dagen voordat het pakje thuis is. Daarom hebben ze bij Bongo de eBongo gelanceerd. Het ideaal last minute cadeau. Online bestellen en je ontvangt de eBongo direct in jouw mailbox.

>> Ontdek de eBongo <<

Coolblue, vandaag besteld, vandaag geleverd

Coolblue is misschien wel dé grootste webshop in Vlaanderen. Ze beschikken over een zeer groot assortiment aan producten en alles is netjes onderverdeeld in specifieke webshops. Zo heb je een webshop voor smartphones, tablets, koffie apparaten, GPS, camera’s, … Je kan het zo gek niet bedenke, of bij Coolblue hebben ze er een webshop voor. De algemene regel bij Coolblue is, vandaag besteld, morgen gratis geleverd. Maar je kan ook profiteren van de VandaagNog leveroptie. Bestel voor 15h en betaal een kleine leveringskost en het pakketje mag je vandaag nog verwachten. Ideaal als je nog snel een cadeautje moet hebben, maar niet meer naar de winkel kan!

>> VandaagNog jouw pakketje ontvangen dankzij Coolblue <<

E-Vouchers als last minute kerstcadeau

Heb je helemaal geen idee wat je moet geven als cadeau? Dan kan een waardebon misschien wel dé oplossing bieden. Maar hiervoor moet je ook veelal naar de winkel. Niet wanneer je een e-voucher cadeau gaat geven. Bestel online jouw waardebon en ontvang deze enkele minuten later in je mailbox. Afprinten en jouw kerstcadeau is klaar om onder de kerstboom te leggen. Misschien een beetje lui, maar wel ideaal als last minute kerstcadeau!

 

Comments