Lekker griezelen in deze pretparken met Halloween


27 oktober 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ BelevenissenWe naderen alweer het einde van de maand oktober en dat wil altijd zeggen dat Halloween voor de deur staat. Bij heel wat mensen komen de griezelkostuums terug boven of gaan ze een nieuwe kopen om dit jaar andere mensen nog meer angst aan te jagen. Gewoon leuk om te griezelen.

De Halloween periode is ook voor de pretparken één van de periodes die heel wat extra bezoekers aantrekken. De pretparken doen er namelijk alles aan om de Halloween belevenis elk jaar opnieuw te verbeteren. We zijn ook grote fan van Halloween. Je kan ons dit weekend ook terugvinden in één van de Belgische pretparken.

Halloween Pretparken België

In België zijn er heel wat pretparken waar je lekker kunt gaan griezelen dit weekend. Onze favoriete Halloween pretparken zijn:

De allerkleinsten kunnen ook wel tegen wat griezelen maar daar mag het allemaal niet zoveel zijn. Bij Plopsaland De Panne denken ze ook aan de kindjes.

  • Plopsaland De Panne: Halloween met Piet Piraat

Met korting gaan griezelen

Al dat griezelen is heel erg leuk, maar toch proberen we steeds korting te verkrijgen op onze toegangstickets. Hoe kan je nu de grootste korting verkrijgen om lekker veel te gaan griezelen?

  • Koop je tickets online

Een algemene regel die je kan toepassen bij de meeste pretparken is om je tickets online aan te kopen. Veelal zijn die tickets enkele euro’s goedkoper en het grote voordeel is dat je niet hoeft aan te schuiven aan de kassa. Aankomen bij het pretpark en je kan direct naar binnen.

  • Maak gebruik van kortingscodes

Een ander voordeel als je jouw tickets online aankoopt, is dat je ook gebruik kan maken van kortingscodes. We verzamelen alle mogelijke kortingscodes van pretparken. Zo kan jij direct jouw tickets bestellen tegen een nog betere prijs.

Tips voor een leuke Halloween dag

Onlangs hebben we ook een artikel gelanceerd over de beste pretparken in Europa. Hierin hebben we ook enkele interessante tips verzameld voor een leuk verblijf in een pretpark. Lees ze zeker alvorens je gaat griezelen…

Comments