Mobile Vikings lanceert nieuwe tariefplannen!


6 oktober 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Weetjes en FeitenIn de telecom wereld in België worden er regelmatig nieuwe bommetjes geworpen om de concurrentie uit zijn of haar “kot te lokken”. En dat lukt voor sommige aanbieders van mobiele telecom tariefplannen heel erg goed! Andere weer dan wat minder. Eén van de succesvolle aanbieders in telecom land is Mobile Vikings. Dankzij Mobile Vikings hebben we op dit moment heel erg voordelige tariefplannen om mobiel te kunnen surfen. Ze waren de eerste die jaren terug de markt hebben opengegooid en de concurrentie hebben aangegaan met de grote gevestigde merken zoals Telenet, Base, Proximus en Mobistar. In het verleden hebben ze als eerste aan voordelig tariefplan op de markt gebracht waarbij mobiel internet gratis was (of in je tariefplan verwerkt zat). En nu hebben ze opnieuw een stap verder gezet om de markt weer open te gooien.

Kies je FOCUS bij Mobile Vikings

Nu kan je bij Mobile Vikings per tariefplan kiezen waar jouw focus ligt. Kies je voor meer bellen of kies je voor meer mobiel internet? Dit zijn de twee elementen die vandaag de dag nog belangrijk zijn. Sedert enkele jaren verminderd het aantal verzonden SMSen doordat dit wordt vervangen door het versturen van berichten via het internet zoals via WhatsApp of via Facebook Messenger.

>> Ontdek jouw focus <<

Voorbeeld 15 euro per maand

Als voorbeeld nemen we het tariefplan van 15 euro per maand. Een kleine opmerking, Mobile Vikings werkt niet met een vast abonnement waar je jaren aan vast zit. Nee, ze bieden een prepaid tariefplan aan maar met de voordelen van een abonnement. Je bent dus vrij om bij Mobile Vikings te blijven of niet. En laat ons eerlijk zijn, deze aanpak werkt!

Focus: meer bellen

Ligt jouw focus op meer bellen? Dan moet je kiezen voor een tariefplan en daarna “meer bellen” kiezen. Hiermee krijg je direct heel wat meer belminuten zonder meer te betalen. Het beschikbare dataverbruik is minder, maar met 2GB aan mobiele data kom je al een heel eind!

Focus: meer surfen

Wil je meer kunnen surfen in plaats van meer te kunnen bellen? Kies dan de focus “meer surfen”. Hierbij wordt jouw beschikbare mobiel internet per direct verdubbeld naar 4GB ipv 2GB. Dat is al de moeite en is eerder voor de groot verbruikers onder ons. Een kleine kanttekening, het aantal belminuten is nu wel minder. Maar met 50 belminuten inbegrepen kan je ook al een lang gesprek voeren!

Mobile Vikings voordelen

Naast deze elementen zijn ook nog andere voordelen inbegrepen. Vroeger werd per dag een extra bonus gegeven van 300 smsen per dag en 60 minuten bellen per dag naar een andere Mobile Vikings lid. Nu werd dit alles samengevoegd en wordt dit op maandbasis bekeken. Met andere woorden, nu heb je maar liefst 9.000 smsen die je kan versturen en 1.800 belminuten die je mag gebruiken om een ander Mobile Vikings lid lastig te vallen. Het is dus zeker aangeraden om familie en vrienden ook te overtuigen om over te schakelen naar Mobile Vikings. Zo geniet jij van gratis belminuten.

Waar wacht je nog op? Vraag nu ook jouw gratis simkaart aan en geniet van de vele voordelen bij Mobile Vikings!

Comments