Neckermann vroegboekkorting 2016


5 september 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Vakantie


Iedereen kijkt altijd uit naar de vakantie! Ook al is de vakantie nog maar net gedaan of is hij al een tijdje achter de rug. Het maakt niet uit wanneer. Iedereen kijkt uit naar de volgende zomer vakantie om weer te gaan genieten van het mooie weer, lekker eten, lekkere cocktails en nog zoveel meer. Bij Neckermann denken ze daar ook al aan, want ze zijn namelijk al bezig met het nieuwe zomerseizoen van 2016. Kijk je zelf ook al terug uit om je vakantie van 2016 te gaan boeken? Dan moet je zeker niet bij de pakken blijven zitten, want je kan nu al beginnen met het boeken van jouw vakantie voor 2016

> Neckermann vroegboekkorting bekijken <<

Vroegboek kortingen Zomer 2016

Het moment is aangekomen om jouw vakantie te boeken voor zomer 2016. Heel wat promoties zijn onlangs gelanceerd waardoor je met hele grote kortingen jouw vakantie kunt gaan boeken. Hieronder verzamelen we de beschikbare kortingen.

Kortingen zoals

 • Kinderen gratis
 • Vakantieboosters aan 1 euro
 • First MInute korting tot 325 euro per persoon
 • 50 euro gratis korting op je boeking
 • First Minute garantie

Wacht niet langer en ontdek nu alle vroegboekkortingen.

Zomer 2016

De zomer is nog maar net gepasseerd en eigenlijk staat hij al terug voor de deur! Want de zomer van 2016 zal er sneller zijn dan je denkt. De eerste stappen richting de zomer moet je nu al beginnen zetten. Nu kan je al beginnen plannen naar welke vakantiebestemming jouw volgende vakantie zal gaan. Ga je volgende zomer naar het zonnige Turkije of liever een weekje naar Kroatië of naar Spanje? Ons maakt het niet zoveel uit, want onze vakantie ligt al vast ;). Maar het is belangrijk dat je op tijd weet naar welke vakantiebestemming jij wil vertrekken. Binnenkort lanceren we nog een overzicht van de populaire vakantiebestemmingen van 2016. Zo weet jij waar je zeker wel of zeker niet naartoe moet trekken.

Boek met vroegboekkorting

Een vakantie boeken voor de volgende zomervakantie gebeurt steeds vroeger en vroeger. Het is namelijk zo dat de touroperators zoals Neckermann willen zeker zijn dat hun aanbod zoveel mogelijk verkocht is. Daarom beginnen ze al heel erg vroeg, en dit is steeds vroeger, met het aanbieden van kortingen op bepaalde vakanties. De concurrentie tussen de verschillende touroperators is verschrikkelijk hard. Daarom willen ze zeker zijn dat hun aanbod zeker verkocht is. Je kan op twee momenten profiteren van mooie kortingen voor jouw zomer van 2016, namelijk met:

 • vroegboekkorting, hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je kan krijgen voor jouw volgende vakantie
 • last minute kortingen, hoe later je boekt, hoe dichter bij de vakantie zelf, hoe meer korting je kan krijgen op die vakantie

De laatste korting is voornamelijk gericht om de nog resterende vakanties weg te krijgen. Tijdens het last minute seizoen zijn er meestal maar een paar vakanties meer beschikbaar. Daarom willen touroperators ervoor zorgen dat eigenlijk alles volgeboekt is. Ookal verlagen ze daardoor hun winstmarge. Want het is beter een volgeboekt hotel met een lagere winstmarge, dan een halfgeboekt hotel zonder wins.

Populaire vakanties 2016

Heel wat mensen kiezen jaarlijk hun vakantie naar de populariteit van de vakantiebestemmingen. Voor de zomer van 2016 zal dit helemaal niet anders zijn. Daarom geven we graag een overzicht van de populaire vakantiebestemmingen van 2015. Voor 2016 zal dit nauwelijks verschillen:

 • Turkije
 • Spanje
 • Egypte
 • Griekenland
 • Italië

Ligt jouw vakantiebestemming voor 2016 in één van deze landen? Dan zit je goed! Wees natuurlijk wel de snelste bij het boeken van jouw vakantie, want enkel zo ben je zeker dat jouw vakantiebestemming geboekt is tegen de laagste prijs en voor de beste kamers.

>> Neckermann vroegboekkorting bekijken <<

 

Comments