Promotie CoronaDirect: 3000km gratis


11 september 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ BespaartipsOp zoek naar een goedkope autoverzekering? Heb je een auto nodig, maar leg je niet veel kilometers af per jaar? Dan kan een kilometerverzekering wel interessant zijn voor jou. Rijd jij minder dan 15.000 kilometer af per jaar, dan is zo’n kilometerverzekering dé goedkoopste autoverzekering voor jou.

Promotie CoronaDirect 3000Km gratis

3000km gratis CoronaDirectRegelmatig kan je bij CoronaDirect profiteren van een mooie CoronaDirect promotie. Dankzij deze promotie geniet je van 3000KM gratis autoverzekering. Verander tijdens deze promotie van autoverzekering naar CoronaDirect en de eerste 3000 km ben je gratis verzekert! Dankzij deze mooie promotie bespaar jij nog meer geld uit op jouw autoverzekering. Vraag een gratis offerte aan en zorg ervoor dat jij van deze promotie kan genieten als deze actief is! Deze promotie CoronaDirect loopt niet het hele jaar door. Wees er snel bij dankzij KortingButler en profiteer van deze mooie actie.

>> Ga naar de promotie <<

CoronaDirect, dé kilometerverzekering

Op zoek naar de goedkoopste autoverzekering voor jouw profiel? Dan moet je zeker eens kijken bij CoronaDirect. Dé kilometerverzekering in België luistert naar de naam CoronaDirect. Rijd jij minder dan 15.000 kilometer per jaar, dan is de kilometerverzekering de ideale keuze! Betaal enkel voor de gereden kilometers en je bespaart veel geld uit. Want 50 procent van de Belgen heeft geen kilometerverzekering terwijl dit voor hen veel goedkoper uit komt.

Waarom de kilometerverzekering

Met de gewone autoverzekering ben je als bestuurder verzekert ongeacht het aantal kilometers je rijdt. Deze verzekering en ook de prijs van de verzekering is berekend op een gemiddelde dat veel hoger ligt dan een normaal gebruiker. Met andere woorden, je betaalt voor een verzekering die je niet volledig gebruikt of gaat gebruiken. Daarom is het interessanter om te kiezen voor een kilometerverzekering als jij minder dan 15.000 kilometer per jaar rijdt. De meeste Belgen rijden geen 15.000 kilometer, en zullen dus goedkoper gediend zijn wanneer ze overschakelen naar zo’n autoverzekering. Maar het psychologische aspect is hier belangrijk, want er bestaat toch een kleine kans dat je nu meer dan 15.000 kilometer gaat rijden en dus meer moet betalen voor je autoverzekering.

Maar niets is minder waar! Zit jij onder de 15.000 kilometer, dan moet je zeker overschakelen en zo veel geld besparen. Kan je dan ook profiteren van de CoronaDirect promotie 3000KM gratis, dan wordt jouw autoverzekering nog een stuk goedkoper. Geld besparen op de autoverzekering is dus zeker mogelijk!

Comments
  1. Tom said on 24 september 2014 13:15:

    Mooie actie. Ik heb net ook een offerte aangevraagd. Bedankt!