Review MobileVikings: doen of niet doen


15 oktober 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ ReviewsHet landschap in de Mobiele telecom is de laatste jaren flink gewijzigd. De bestaande spelers zijn nog steeds actief, maar er zijn tal van aanpassingen gebeurd waardoor je als consument soms de bomen door het bos niet meer ziet. Eén van de partijen die ervoor gezorgd heeft dat er zoveel veranderd is, is MobileVikings. Wij van KortingButler zijn al enkele jaren actieve gebruikers van MobileVikings en willen graag onze ervaring hieronder even neerschrijven. Zo kunnen jullie zelf beslissen of je ook overschakelt naar MobileVikings of juist blijft bij je huidige provider.

Ooit was er duur mobiel internet

Een goeie 5-6 jaar geleden was het erg duur om met je gsm of smartphone te surfen. Je betaalde je blauw als je enkele megabytes wou binnenhalen door bijvoorbeeld je mails te bekijken of iets op te zoeken op het internet. Als reactie hierop en om gratis mobiel internet beschikbaar te stellen voor iedereen, werd MobileVikings ontstaan. MobileVikings is een virtuele mobile telecom operator die gebruikt maakt van de infrastructuur van Base. Met hun tariefplannen willen ze hun leden gratis mobiel internet aanbieden. In het begin was de kwaliteit van MobileVikings eerder matig in vergelijking met de concurrentie. Maar dankzij een uitstekende communicatie en opvolging van de mensen achter MV werd dit niet als een hekelpunt gezien.

Goedkope tariefplannen, geen abonnement

Bij MobileVikings kan je terecht voor goedkope tariefplannen. Je kan enkel werken met een herlaadkaart die je op eenvoudige manieren online kan herladen. Er zijn geen abonnementen beschikbaar omdat MobileVikings hun leden de vrijheid wil geven om MV zelf te testen, zonder vast te zitten aan een abonnement van 2 jaar. Dankzij de goedkope tariefplannen kan je maandelijks profiteren van heel wat voordelen. In het begin waren de voordelen eerder beperkt, maar vandaag de dag kan je profiteren van een sterke voordelen die een grote troef zijn!

Daar komt de concurrentie

Als één partij met iets begint, dan duurt het veelal niet lang voordat de concurrentie ook met hetzelfde of iets gelijkaardig afkomt. Maar in dit verhaal heeft het toch wel een lange tijd geduurd voordat de concurrentie de tegenaanval heeft ingezet! Je herinnert u waarschijnlijk de lancering van King & Kong bij Telenet waarbij de grote middelen (lees:budgetten) werden ingezet.

Geen Marketingbudget, geen vertegenwoordigers

MobileVikings heeft geen marketingbudget beschikbaar zoals alle andere concurrenten. Daarnaast hebben ze ook een vertegenwoordigers die je op straat aanspreken om over te schakelen. In plaats daarvan hebben ze al hun klanten (lees:leden) omgevormd tot hun ambassadeurs die MobileVikings zo moeten verspreiden. In ruil voor een nieuwe aangeleverde klant, krijgt de aanbrenger één gratis herlading. Hoe meer nieuwe klanten je als lid aanbrengt, hoe meer gratis maanden jij kan genieten van de voordelen van MobileVikings.

Goedkoop mobiel internet
Bij MV hebben ze verschillende tariefplannen beschikbaar om verschillende gebruikers een competitieve prijs te kunnen bieden voor hun behoeften. Niet iedereen belt, smst of surft evenveel!
Hieronder krijg je een kort overzicht van de verschillende tariefplannen. Wil je meer info: klik hier.

Bundels€ 10€ 15€ 25€ 50
Data500 MB2 GB3 GB5 GB
SMS500 sms2.000 sms3.000 sms5.000 sms
Bellen+/- 50 min+/- 100 min+/- 200 min+/- 1.000 min
Viking voordeel300 sms’n en 60 belminuten per dag naar Belgische Vikings

Daarnaast kan je af en toe ook gebruik maken van een MobileVikings promotiecode om één maand gratis belwaarde te krijgen. Als we een promotiecode beschikbaar hebben, dan plaatsen we deze direct online zodat jullie kunnen profiteren van één gratis maand MobileVikings! Vul de promotiecode dan in voordat je een simkaart hebt aangevraagd. Anders kan je er geen gebruik meer van maken!

Beste klantenservice

Bij MobileVikings kan je terecht voor de beste klantenservice in België. Dankzij hun verschillende kanalen: telefoon, mail, social media (Twitter, Facebook, Google+) geven ze hun klanten de beste service ervaring. Heel wat andere concurrenten en andere ondernemingen kunnen hier zeker een voorbeeld aan nemen. Ook hier is de concurrentie gevolgd om problemen en vragen op te volgen.

Onze ervaring

We zijn al enkele jaren lid van de MobileVikings community, en daar hebben we nog geen enkele dag spijt van gekregen. Regelmatig krijgen we nieuwe updates van aanpassingen en verbeteringen van de infrastructuur, wat ervoor zorgt dat we steeds een betere verbinding hebben. Ook 4G is reeds beschikbaar bij MobileVikings op heel wat locaties waardoor je met de laatste nieuwe smartphones heel erg snel kan surfen en downloaden. We zouden iedereen aanraden om ook over te schakelen naar MobileVikings.

Heb je ook al ervaring met MobileVikings? Wat is jouw mening? Laat het ons zeker weten in een reactie!

Comments