Solden 2015 in België


21 november 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bespaartips,Fashion,Weetjes en FeitenIn België kan je elk jaar opnieuw terecht voor twee populaire solden periodes. In deze periode kan je bij veel winkels en webshops terecht voor mooie kortingen op een groot deel van hun assortiment. Veelal doet enkel de nieuwe collectie niet mee aan deze koopjesperiode en komen er nog enkele oude collecties uit de kast om tegen een heel lage prijs te verkopen. Het moment dus om als klant te profiteren van mooie koopjes in tal van winkels. We geven graag meer uitleg over hoe de solden nu juist werken in België.

Solden 2015 = mooie kortingen

Elk jaar zijn er twee solden periodes, zo heb je de wintersolden in januari en de zomersolden in juli. Beide solden zijn eigenlijk vrij identiek. Enkel het aangeboden assortiment verschil. In de wintersolden kan je bij de modezaken terecht voor korting op de wintercollectie. Dit terwijl je tijdens de zomersolden terecht kan voor de zomercollectie. Het loont dus zeker de moeite om van beide periodes te profiteren om zo extra te besparen op jouw aankopen.

Kleding kopen in de solden

Misschien wel dé populairste producten in de solden periode is kleding! Bijna alle kledingwinkels en merken gooien tijdens de solden met mooie kortingen zodat je hun merk zou kopen. Het ene merk of de ene winkel geeft misschien wel meer korting dan de andere. Het is daarom goed om te kijken waar je de grootste korting kan krijgen. Zowel in de fysieke winkels als op de webshops kan je genieten van mooie kortingen. Het meest interessante zijn misschien wel dé webshops. Want hier kan je rustig en op je eigen tempo gaan shoppen. En dit zonder de solden drukte.

Tips om de solden te overleven

De solden periode is veelal een echte drukte! Sommige mensen verheugen zich reeds op deze periode, dit terwijl anderen deze periode haten door de drukte. Dit zorgt er wel niet voor dat ze niet gaan profiteren van de mooie kortingen. We geven graag enkele tips hoe jij de solden periode kan overleven!

  • Shop online met korting. Het is erg eenvoudig en daarnaast heb je geen last van overvolle winkels, wanorde in de winkels en vechtende vrouwen die net dat laatste truitje willen kopen. Online gaat het allemaal veel eenvoudiger en je bent op je gemak!
  • Ga op voorhand gaan kijken. Als je voor de solden als eens jouw favoriete winkels gaat aflopen, dan weet je al wat je gaat kopen tijdens de solden. Hierdoor kan je gericht de winkels bezoeken. Je bent sneller buiten en hebt veelal meer mee dan wanneer je dit niet zou gedaan hbben.
  • Ga twee maal naar de solden. Heel wat winkels lanceren de solden met een beperkte korting. Hoe langer de solden duren, hoe groter de korting kan worden op bepaalde artikelen. Het is dus zeker interessant om in het begin van de solden te gaan shoppen en om een tweetal weken later terug te gaan. Zo kan je misschien nog enkele leuke zaken meenemen, die eerst nog te duur leken!
  • Vergeet de online promoties niet! Tijdens de solden kan je bij bepaalde webshops ook nog profiteren van andere kortingen. Verlies deze zeker niet uit het oog. Want zo kan je misschien nog meer besparen

Webwinkels in de solden

Bijna alle kledingwinkels doen mee met de solden periode. Hieronder geven we graag een overzicht van de webshop waar jij terecht kan voor leuke kortingen tijdens de solden.

Heb jij nog leuke tips of weetjes over de solden? Laat het ons zeker weten!

Comments