Solden 2016

De solden staan weer voor de deur! Het moment om je klaar te maken voor de grote strijd om zoveel mogelijk te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs! Wanneer je gebruik maakt van de juiste tips, dan sta je al een hele stap verder. Zo kan je dan zeker zijn van een geslaagde soldenperiode. Nu nog hopen dat jouw favoriete kleding in korting komt. De winter solden van 2016 starten op vrijdag 1 juli en eindigen op zondag 31 juli. Het ideale moment om de inhoud van de kleerkast eens te vervangen. Of misschien om een nieuwe televisie of smartphone te kopen.

Solden in de steden

Niet alleen online, maar ook in de steden kan je profiteren van serieuze kortingen. Wil je graag een dag uitstap maken en ondertussen gaan solden shoppen? Dat kan! Maar zorg ervoor dat je praktisch voorbereid bent. We verzamelen zoveel mogelijk informatie over hoe je het beste kan genieten van de solden periode. Bekijk hieronder de beschikbare informatie over de populairste steden van Vlaanderen:

  • Solden Antwerpen
  • Solden Brugge
  • Solden Brussel
  • Solden Gent
  • Solden Hasselt

Solden tips

De solden hebben altijd een officiële begin- en einddatum. Maar eigenlijk starten de solden een beetje vroeger. Wil je zelf ten volle kunnen profiteren en ook genieten van de solden? Dan moet je onze solden tips eens lezen. Heel wat nuttige tips waardoor elke solden periode een succes wordt! Heb je daarnaast zelf nog tips, laat het ons zeker weten via de reacties.

De solden promoties

Tijdens de solden zijn er heel veel webshops die korting geven. We proberen zo veel mogelijk webshops en hun acties te verzamelen op één pagina. Bekijk de solden acties en koop voordelig online.

Solden bij Zalando

Bij heel veel webshops kan je genieten van serieuze kortingen. Ook bij Zalando kan je natuurlijk terecht voor de vele koopjes! Koop vanaf vandaag al jouw solden aankopen online en geniet van de vele voordelen. Ontdek snel de solden bij Zalando.

Populaire solden

Naast Zalando zijn er nog andere populaire webshops waar je terecht kan voor mooie solden promoties. Zo denken we aan volgende shops: