Solden 2016 Brugge

Brugge, die schone. Brugge is een leuke en pittoreske stad waar dagelijks heel veel toeristen naar toe trekken. Maar Brugge biedt veel meer aan dan enkel leuke trekpleisters voor de toeristen. Brugge heeft ook twee leuke winkelstraten waar je naar hartenlust kunt gaan shoppen. Zeker tijdens de solden kom je hier zeker aan je trekken. De wintersolden 2016 starten dit jaar op zaterdag 2 januari en eindigen op zondag 31 januari. Ook in Brugge kan je in die periode genieten van de grootste kortingen van het jaar. Ideaal voor een uitstapje naar de hoofdstad van West-Vlaanderen.

Start: vrijdag 1 juli 2016

Einde: zondag 31 juli 2016

Solden in Brugge 2016

Brugge biedt heel wat leuke winkels waar je kunt gaan shoppen. Je hoeft niet alleen tijdens de solden periodes te komen, om te genieten van leuke winkels, mooie kortingen. Maar tijdens de solden, is het toch net dat extraatje meer. Tijdens de solden geven bijna alle winkels mooie kortingen en mogelijkheden. Het is dé periode om veel te kopen tegen een zeer voordelige prijs.

Shoppen in Brugge

Wil je komen shoppen naar Brugge? Een goed plan, want in Brugge zijn de meeste winkels verzameld in twee straten die evenwijdig met elkaar lopen. Het zijn de twee drukste straten van Brugge. Kom je shoppen, dan zijn de Steenstraat en de Noord Zandstraat, de 2 straten die je moet gezien hebben. Deze twee drukke straten zijn dan ook de verbinding tussen ‘t Zand en de markt. Deze straten bevatten winkels zoals Galeria Inno, Esprit, Mexx, Etam, H&M, Zara, … Kortom alle winkels die je nodig hebt voor een dagje shoppen in Brugge. En dan vooral tijdens de solden periode.

Naar Brugge

Beslist om richting Brugge te trekken, maar wil je graag wat extra praktische informatie over hoe je hier kan geraken? Er zijn twee mogelijkheden. Ofwel kom je met de trein en het openbaar vervoer. Dan ben je zeker op je gemak en moet je geen rekening houden met files en het zoeken van een parkeerplaats. De winkelstraten liggen op wandelafstand van het station. Ideaal als afsluiter van een dagje of weekendje Brugge.

Een tweede mogelijkheid is om met de auto naar Brugge te komen. Stad Brugge heeft voldoende parkeermogelijkheden, maar tijdens de drukste periodes van het jaar, kan het toch aanschuiven zijn. Hou hier zeker rekening mee.

Goedkoop parkeren Brugge

Kom je de stad bezoeken met de auto? Dan wil je graag zo goedkoop mogelijk parkeren maar toch dicht bij de winkelstraten zijn? Dan kies je best voor de parking ‘t Zand. Als tweede optie heb je de parkeertoren aan het station. Dit zijn de twee beste parkings van Brugge. In het centrum zelf kan je ook parkeren, maar daar liggen de prijzen iets hoger.