Top 10 Sinterklaas cadeautjes


20 november 2015 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Geen categorie


Het hele land en vooral de kindjes zijn terug in de ban van Sinterklaas! Onze heilige man komt, hopelijk, op 6 december langs met zijn zwarte piet en brengt enkele of vele leuke cadeautjes mee. Sinterklaas komt enkel en alleen maar langs bij kinderen die het hele jaar door, of toch het grootste deel, braaf zijn geweest. Om het Sinterklaas en alle zwarte pieten makkelijk er te maken welke cadeautjes ze nu moeten meebrengen, hebben we een Sinterklaas top 10 cadeaulijst gemaakt. Want om voor alle brave kinderen een leuk cadeautje te kiezen, dat is natuurlijk niet altijd simpel. Daarnaast is het voor Sinterklaas ook belangrijk dat het cadeautjes zijn die niet al te veel geld kosten. Leuke cadeautjes waar de kinderen zeer blij mee zullen zijn. Dat hebben we nodig. Hieronder hebben we een 10 tal leuke cadeautips verzameld zodat Sinterklaas weer weet wat hij of zij moet komen.

Sinterklaas-cadeau-playmobilSpeel met Playmobil

Al jaar en dag kan je kinderen, zowel jongens als meisjes, een groot plezier doen wanneer je hen Playmobil cadeau geeft. Het grote voordeel van Playmobil is dat het tijdloos is en dat je steeds verder kunt bouwen of verzamelen. Begin met een klein doosje Playmobil en het kan al snel uitgroeien tot een grote verzameling. Ook interessant voor andere cadeaumomenten zoals Kerst of een verjaardag. Wanneer een kind met Playmobil speelt, dan weet je steeds met wat je hem of haar een plezier kunt doen.

Sinterklaas-disneyGeef een superheld cadeau

Kinderen zijn fan van superhelden, Disneyfiguren en nog zoveel meer. Voor bepaalde figuren is dit tijdelijk. Maar andere figuren zoals de Disney figuren, die zijn tijdloos. Geef hen iets van deze figuren en ze zullen je aanbidden. Er zijn op het internet heel wat producten te vinden van Disney, Mega Mindy, K3, … Je hebt keuze genoeg om daaruit te gaan kiezen.

Sinterklaas-playstationGames, games games

Voor de al iets grote kinderen, die reeds bezig zijn met computerspelletjes zoals PlayStation, XBox, … Voor hen kan je ook steeds een game aanschaffen. Er zijn duizenden games beschikbaar waardoor ze zelfs soms ook niet weten welk spelletje ze willen spelen. Bekijk dan zeker de populairste spelletjes om te weten wat je allemaal kunt geven. Daarnaast kan je hen ook een gift voucher geven waarmee ze zelf, verantwoordelijk, een spel kunnen kopen. Dankzij de komst van het internet kan je nu ook eenvoudig games downloaden en installeren op je Playstation of XBox. Zo’n gift voucher kunnen ze gebruiken om hun favoriete spel te kopen. Vind je zo’n Playstation spel te duur? Dan kan een gift voucher misschien wel dé oplossing bieden.

Sinterklaas-educatiefAl spelend leren

Bepaalde kinderen willen intellectueel geprikkeld worden. Ze willen zoveel mogelijk leren en ontdekken. Help hen hierin en schenk hen educatief speelgoed zoals puzzels, gezelschapspelletjes, … Er zijn heel veel zaken waar je een kind mee kan laten spelen waardoor ze er nog zaken van opsteken. Je hoeft het niet altijd ver te gaan zoeken. Zelfs bepaalde kleine zaken kunnen al erg educatief of leerrijk zijn voor een kind zoals boekjes, knutseldozen, … Let op, soms is het zelfs een uitdaging om zelf mee te spelen met de kinderen.

 

Sinterklaas-smartphoneSmartphones of tablet?

Heel wat kinderen willen al van op jonge leeftijd gebruik maken van een smartphone of tablet. Toegegeven, bepaalde zijn er al heel snel mee weg en zullen er veel beter mee kunnen werken dan volwassen. Maar dit neemt niet weg dat ze bepaalde risico’s nog niet kennen of begrijpen. Maar toch zien ze van hun vriendjes of op school andere kindjes die ook zo’n smartphone of eigen tablet hebben. Het wel leuk om je kind te verwennen. Maar geef toch niet te vroeg dergelijk speelgoed. Ze zijn zeer duur en het is belangrijk om de risico’s duidelijk toe te lichten.

Sinterklaas-fietsSpeelgoed voor buiten

Een belangrijke categorie van speelgoed hebben we nog niet aangehaald en dat is speelgoed voor buiten. Meer en meer kinderen spenderen meer tijd door binnen. Dit wil zeggen dat ze dan ook minder tijd kunnen besteden aan het buiten ravotten, rondlopen met vriendjes of vriendinnetjes of fietsen. Het is belangrijk dat kinderen toch ook veel buiten spelen en niet steeds met hun elektronisch speelgoed bezig zijn. Geef hun de mogelijkheid door wat speelgoed te kopen om buiten te spelen. We denken maar aan een zandbak, een fiets, trampoline of gocart. Keuze en ideeën genoeg!

Sinterklaas-goedkope-cadeausVoordelige Sinterklaas cadeaus

Heel wat cadeautjes kosten natuurlijk heel wat geld. Het is dan ook voor Sinterklaas een erg dure periode. Wil je toch wat geld besparen bij de aankoop van de cadeautjes? Spreek dan in eerste plaats af met de familie hoeveel geld jullie hieraan willen spenderen. Zoek een mooie tussenweg die voor iedereen past en waarbij niemand zich benadeeld voelt! Het gaat uiteindelijk over de lachende gezichtjes van de kindjes. Er zijn ook heel wat cadeautjes die niet veel geld kosten. Zoals Sinterklaas cadeaus tot 10 euro of Sinterklaas cadeaus tot 20 euro. Spendeer budget naar eigen kunnen want hou in het achterhoofd, de Kerstman komt er binnenkort ook aan!

Nog tips nodig?

Niet gevonden wat je zocht tussen al deze tips? Dan is het wel interessant om de kindjes zelf te laten kiezen. Geef hen een foldertje van bvb de Fun waarbij ze zelf kunnen aanduiden welke cadeautjes ze op hun brief willen zetten om naar SInterklaas te versturen. Zo weet je direct welke cadeautjes de kinderen zelf willen en moet Sinterklaas niet meer op zoek gaan naar een leuk Sinterklaas cadeau.

Zelf tips? Laat het ons weten!

Heb je zelf nog leuke tips of ideetjes wat Sinterklaas als cadeautje kan geven aan kinderen? Laat het ons zeker weten in een bericht zodat je ook andere mensen kan helpen.

Comments