Voorbereiding op de Zomer solden 2016


13 juni 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bespaartips,Fashion


We zijn alweer halverwege de maand juni en dat wil zeggen dat de solden bijna terug gaan beginnen. Als je echt wilt kunnen genieten van de solden, dan moet je zeker voorbereid zijn. Zo kan je vanaf dag één zeker de beste koopjes doen. Maar hoe bereid je je hier nu op voor? We geven enkele tips waardoor je achteraf zeker van een succesvolle zomer solden kunt spreken.

Shop online ipv in de winkels

De beste raad die we iedereen kunnen geven is om online te shoppen. Wanneer je ervoor kiest om “offline” te shoppen, dan heb je enkele praktische problemen. En het grootste probleem is misschien wel dat je niet overal tegelijkertijd kan zijn en op die manier misschien enkele koopjes kunt mislopen. Hoe kan je de volgende problemen vermijden?

Geen parkeerplaats meer vinden

Wanneer je naar een grootstad moet gaan, aangezien daar alle winkels samen zitten, dan moet je alweer gaan kijken voor een parking. Deze is meestal betalend en is binnen de kortste keren volzet. Koop online en het enigste wat je moet parkeren is jezelf voor je computer.

Je kan jezelf niet splitsen

Heb je enkele winkels waar je graag wil gaan solden shoppen? Dan moet je op voorhand een keuze maken, en iedereen weet: kiezen is verliezen, van welke winkel je nu het eerste gaat “aanvallen”? Dit vergroot dan ook de kans dat je bepaalde koopjes zult verliezen. Dit kan je vermijden door online te shoppen. Binnen enkele muisklikken zit je in een andere winkel en heb je meer kans op dat specifieke truitje of broek toch te kopen tegen een zeer lage prijs.

Verlies geen tijd voor het pakhokje of aan de kassa

Wanneer er veel soldenshoppers in de winkel aanwezig zijn, dan gaan ze ook allemaal, hoe toevallig, richting het pashokje of naar de kassa. Met als gevolg dat je uren kwijt bent, gewoon om aan te schuiven. Niet ideaal op een dag waar eigenlijk alles vlugger zou moeten gaan. Koop daarom online en in enkele minuten ben je voorbij de kassa. En het passen? Dat doe je nu gewoon thuis, in jouw persoonlijk pashokje.

Ga op voorhand eens snuisteren

Om te weten wat je echt wil kopen tijdens de solden, dan raden we iedereen aan om enkele dagen op voorhand eens naar je favoriete winkels te gaan. Zo kan je op voorhand zien welke collectie er beschikbaar is en kan je bepaalde artikelen al eens passen. Eenmaal de solden begonnen zijn, dan ga je vliegensvlug naar die winkel, of naar die webshop, en koop je het product. Zo ben je zeker van de maat en heb je geen extra tijd verloren.

Voorzie een bepaald budget

De solden is een verleidelijke periode om misschien wel te veel geld uit te geven. Voorzie dan een bepaald budget dat je kan en mag besteden aan nieuwe kleding. Maar ook wanneer je krap bij kas zit, spaar dan voor dat bepaald budget zodat je op het moment zelf niet meer aan geld moet denken.

Begin zomer solden 2016

We eindigen met praktische informatie over de zomer solden van 2016. Wanneer start de solden periode in België?

  • Start: Vrijdag 1 juli 2016
  • Einde: Zondag 31 juli 2016

Wil je meer weten over de solden of over de solden in bepaalde steden? Bekijk dan onze algemene solden pagina en ga voorbereid de solden periode in!

Comments