Voordelige kerstkaarten zelf maken!


14 november 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Weetjes en Feiten


In de aanloop naar de eindejaarsperiode kiezen heel wat mensen ervoor om kerstkaarten of wenskaarten op te sturen naar familie en of vrienden. Het is leuk om veel kerstkaartjes te krijgen en je huis vol te plaatsen met de beste wensen van mensen die je goed kent! Maar als je een kerstkaartje ontvangt, dan bekijk je deze altijd en de originele kerstkaarten zullen je altijd wel een tijdje bijblijven. Daarom kiezen heel wat mensen jaar na jaar om zelf hun kerstkaarten te maken. Zo hebben ze steeds unieke wenskaarten die je kan opsturen.

Unieke wenskaarten maken

Op een wenskaart plaats je steeds een leuke tekst om iedereen een voorspoedig nieuw jaar toe te wensen. Combineer deze boodschap samen met een mooi kerstkaartje, dan is het geheel volledig! Hoe persoonlijker je je kaartje maakt, hoe meer de ontvanger deze zal waarderen en koesteren. Je kan jouw wenskaart heel persoonlijk maken met een recente foto van jezelf, de kinderen of van thuis. Gebruik hier geen vakantie foto van tijdens de zomer. Je kan wel een foto gebruiken van in de sneeuw of van voor de haard.

Persoonlijke foto’s

Kies voor een persoonlijke insteek bij het maken van je kerstkaartjes. Selecteer enkele foto’s en ga ermee aan de slag. Je kan de foto’s bewerken in een fotobewerkingsprogramma zoals Photoshop, Gimp of Picasa. Eenmaal je foto klaar is, kan je deze gaan bestellen.

Kerstkaarten met korting

Heb je heel wat kerstkaarten nodig? Dan kan de prijs hiervan al snel gaan oplopen. Om van extra korting te kunnen profiteren dan moet je zeker gaan kijken naar beschikbare promoties of kortingscodes van de aanbieders. We helpen je hier graag ook mee en hebben alle promoties en kortingen verzameld van onderstaande partners:

Bestel op tijd en genoeg

In de eindejaarsperiode kiezen heel wat mensen op hetzelfde moment om kerstkaartjes online te bestellen! Begin er op tijd aan zodat je jouw bestelling vroeg genoeg kan plaatsen. Zo heb je geen last van langere levertermijnen. Daarnaast is het ook steeds aangeraden om genoeg kerstkaarten te bestellen. Zo ben je zeker dat je voldoende kaartjes hebt, maar ook dat er geen wrevel zal ontstaan, omdat de ene een uniek en persoonlijk kaartje heeft ontvangen en de andere een gewoon kaartje. Wees voorbereid!

Comments