Voordelige vakantie bij CenterParcs


11 november 2014 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Bespaartips,Weetjes en FeitenEen vakantie bij CenterParcs boeken, staat garant voor een onvergetelijke vakantie voor zowel klein als groot! Er zijn tal van activiteiten mogelijk waardoor je je geen moment gaat vervelen. Maar soms kan een CenterParcs vakantie nogal duur uitkomen. Daarom is het belangrijk om jouw CenterParcs vakantie steeds met de grootste korting te gaan boeken! Hieronder geven we graag enkele tips over hoe jouw Centerparcs vakantie in één stap direct heel wat goedkoper zal worden. Heb je zelf ook nog enkele leuke tips? Laat het ons zeker weten!

CenterParcs actiecode gebruiken

Bij CenterParcs wordt er regelmatig een CenterParcs actiecode gelanceerd waardoor je steeds met heel wat korting jouw vakantie kan gaan boeken. Dit is misschien wel dé snelste manier om jouw vakantie te boeken. Activeer de actiecode die jij wenst te gebruiken en plak deze op de juiste plaats vlak voor de betaling. De korting wordt direct verwerkt en jij ziet direct welke korting je hebt gekregen.

CenterParcs promoties gebruiken

Naast de CenterParcs actiecode zijn er ook nog andere kortingen mogelijk! We verzamelen steeds alle CenterParcs kortingen hier zodat jullie direct kunnen zien van welke korting je kan profiteren wanneer je jouw vakantie boekt! Er zijn altijd heel wat mogelijke kortingen beschikbaar. Jouw vakantie moet je dus zeker kunnen boeken met één van de CenterParcs promoties. Heb je zelf een leuke promotie gezien, laat het ons dan zeker weten!

Bij CenterParcs kan je het hele jaar door profiteren van enkele promoties die altijd geldig zijn. Is er geen andere korting beschikbaar, dan moet je toch zeker proberen om van korting te genieten door volgende promoties:

CenterParcs vroegboekkorting

Hoe vroeger je jouw vakantie boekt bij CenterParcs, hoe meer korting je krijgt! Zo kan je jouw vakantie in één keer 20 procent goedkoper maken! Eenvoudig toch?

  • Boek je vakantie tot 2 maanden op voorhand, dan geniet je van 10 procent korting
  • Boek je vakantie tot 4 maanden op voorhand, dan geniet je van 15 procent korting
  • Boek je vakantie tot 6 maanden op voorhand, dan geniet je van 20 procent korting

Maar je hierbij nog eens gebruik van de CenterParcs Jonge gezinnen korting, dan kan jouw vakantie tot 40 procent goedkoper worden! Ja je leest het goed! Daarboven op geniet je bij de vroegboekkorting nog eens van 4 gratis toppings. Vroeg boeken is dus de boodschap.

Jonge gezinnen korting

Bij CenterParcs staan jonge gezinnen of oudere mensen steeds centraal! Ga je op vakantie met iemand die jonger is dan 13 jaar, dan geniet je van 20 procent korting op jouw vakantie. Hetzelfde geldt wanneer je op vakantie vertrekt met iemand die ouder is dan 55 jaar! Het moment dus om met de kinderen en de grootouders op vakantie te vertrekken. Zo wordt jouw vakantie direct een groot stuk goedkoper en kan je zorgeloos gaan genieten.

CenterParcs last minute voordelen

Wil je graag volgende week al op vakantie vertrekken? Dan geniet je bij CenterParcs van de last minute voordelen. Het nadeel is dat je veel minder mogelijkheden hebt qua cottages, maar aan de andere kant, geniet je wel van mooie kortingen. Soms is jouw CenterParcs vakantie extra voordelig tijdens het last minute seizoen, dan tijdens de vroegboekvoordelen.

Waanzinnige Woensdag kortingen

Elke woensdag opnieuw geniet je bij CenterParcs van bepaalde kortingen voor één specifiek vakantiepark. Er zijn meer dan 20 verschillende vakantieparken bij CenterParcs! Het is dus zeker aan te raden om die Waanzinnige Woensdag korting te bekijken en misschien wel jouw favoriete vakantie te boeken in het vakantiepark van jouw keuze.

CenterParcs Bungalow Race

Een andere manier om van korting te genieten bij CenterParcs is door je vakantie te boeken tijdens de CenterParcs BungalowRace! Tien dagen lang kan je jouw vakantie al boeken vanaf 9 euro per persoon per nacht. Dit is een mooie en voordelige manier om te besparen op jouw CenterParcs vakantie! Snel zijn is hier dan zeker de boodschap, want het aantal beschikbare cottages zijn beperkt.

Ga op vakantie tijdens het laagseizoen

Algemeen kan je stellen dat op vakantie vertrekken nogal duur kan uitkomen. Wil je de prijs direct al een stuk lager zetten, dan moet je op vakantie vertrekken tijdens het laagseizoen. Bijna alle vakanties liggen dan een stuk goedkoper en je profiteer van dezelfde mogelijkheden en voordelen.

Comments