Vroegboekkorting vakantie 2016

De vakantieperiode is misschien wel dé leukste periode van het jaar. Zorgeloos genieten, weg van de dagelijkse sleur, aangename temperaturen, nieuwe culturen, … Kortom een vakantie is genieten. Maar voordat we op vakantie kunnen gaan, moet de vakantie geboekt worden. Hiervoor zijn we steeds op zoek naar de goedkoopste manier om je vakantie vast te leggen. De grootste kortingen worden meestal gegeven tijdens het vroegboek seizoen. Met andere woorden, dankzij de vroegboekkortingen boek je jouw vakantie het goedkoopst.

Wanneer we over de vroegboekkortingen spreken, dan zijn er eigenlijk twee belangrijke periodes. In eerste en misschien wel dé populairste is de vroegboekkorting voor de zomer, en als tweede hebben we dan de vroegboekkorting voor de winter.

Touroperators

  • Vroegboekkorting Neckermann
  • Vroegboekkorting Corendon

Vakantieparken

Vroegboekkorting zomer 2016

Wanneer je aan vroegboekkorting denkt, dan denk je veelal direct aan de zomervakantie. Het vroegboek seizoen begint veelal in januari, maar de laatste jaren zijn de kortingen al vroeger beschikbaar. Vanaf de maand november kan je al uitkijken om jouw vakantie voordelig te boeken dankzij de vroegboekkortingen.

Algemeen en bij veel reisaanbieders geldt volgende regel: hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je krijgt. De reisaanbieders willen zo snel mogelijk hun beschikbare reizen aan de man brengen. Op die manier zijn ze zeker van een bepaalde omzet. Daarnaast is er een grote concurrentie tussen de beschikbare reisbureau’s zoals Neckermann, Sunjets, Corendon, Jetair, … Veelal bieden ze vergelijkbare vakanties aan, maar kan je bij de ene partij van extra korting profiteren. Maar bij alle reisbureaus valt dit onder de noemer van vroegboekkorting.

Vroegboekkorting winter 2016

Niet alleen voor de zomervakanties, ook voor de wintervakanties zoals de winter zon vakantie en de ski vakanties kan je profiteren van de vroegboekkortingen. Ook hier, hoe vroeger je boekt, hoe meer korting je kunt verkrijgengeniet van de vroegboekkortingen op veel vakanties.