Zelf communiekaarten maken met foto


30 maart 2016 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Geen categorie


Elk jaar opnieuw moeten heel wat mensen op zoek gaan naar een manier om communiekaarten of lentefeestkaarten te bestellen. Dankzij de komst van het internet en het goedkoper worden van de deftige fotocamera’s kiezen heel wat mensen ervoor om zelf hun Communiekaarten te maken. Maar hoe begin je hier nu aan? We geven graag enkele tips hoe je best zelf Communiekaarten maakt in 2015!

Online communiekaarten bestellen

Op het internet zijn er tal van aanbieders van Communiekaarten, maar ze zijn jammer genoeg niet allemaal evengoed! We hebben zelf reeds enkele testen gedaan en we werken graag samen met volgende partijen voor het maken van communiekaarten:

Hoe communiekaarten maken?

Het was nog nooit zo eenvoudig om zelf Communiekaarten te maken. Bij Smartphoto en Foto.com kan je gebruik maken van handige online software om jouw communiekaarten zelf samen te stellen. Als eerste kies je een communiekaart die je graag ziet. Daarna moet je jouw foto of foto’s uploaden en kiezen hoe je de foto’s wilt weergeven. De aangeboden software is erg handig zodat je geen echte kennis nodig moet hebben om zelf communiekaarten te maken.

Goedkope communiekaarten bestellen

Op zoek naar een goedkope manier om te besparen op jouw bestelling van communiekaarten? Het is belangrijk om jouw communiekaarten zelf te maken! Hierdoor bespaar je al heel erg veel geld uit. Je hoeft geen fotograaf betalen om jouw communiekaarten te ontwerpen. Als tweede en misschien wel het belangrijkste bestel je jouw communiekaarten best online! Dankzij de verschillende actiecodes die online beschikbaar zijn bij Smartphoto en Foto.com, kan je zeker heel veel besparen.

Hoeveel communiekaarten bestellen?

Een belangrijke vraag die ook invloed heeft op de prijs is hoeveel kaartjes moet ik bestellen? Maak eerst de berekening hoeveel kaartjes je zeker nodig hebt voor klasgenootjes, vriendjes en familie. Daarnaast zijn er nog enkele mensen die graag zo’n communiekaart ontvangen. Doe de berekening en reken op nog enkele extra kaartjes. Zo ben je zeker dat je er genoeg hebt en kan jouw zoon of dochter er zeker genoeg uitgeven of wisselen met zijn of haar vriendjes. 

Actiecode Smartphoto Communiekaarten

Smartphoto is één van de beste aanbieders van communiekaarten. Daarnaast geniet je het hele jaar door van mooie promoties en kortingen. We verzamelen alle beschikbare Smartphoto actiecodes op onze site.

Foto.com kortingscode communiekaarten

Ook bij Foto.com kan je het hele jaar door genieten van mooie kortingen op jouw bestelling dankzij de Foto.com kortingscode. Ook voor Foto.com verzamelen we steeds alle beschikbare Foto.com kortingscodes op onze site.

Communiekaarten maken met foto

Wil je zelf je communiekaarten maken met foto van zoon of dochter? Vandaag de dag zijn we allemaal professionele fotograaf dankzij de goedkopere camera’s en verbeterde camera’s op de smartphones. Zelf communiekaarten maken met foto was nog nooit zo eenvoudig. Ga naar Smartphoto of Foto.com en bestel direct jouw communiekaarten met jouw eigen gekozen foto.

Wil je nog meer informatie over hoe je zelf communiekaarten kunt maken, bekijk dan zeker Communiekaartenmaken.eu

Comments